Op zoek naar kaassoufle calorieen?

kaassoufle calorieen
 
Calorieën in Kaassoufle Mora per 100 gr.
Wat zit er nog meer in Kaassoufle Mora. Kaassoufle Mora bevat 290.00 calorieën kcal. In het overzicht is naast het aantal kcal ook te zien hoeveel energie, eiwitten, koolhydraten, vetten, natrium en voedingsvezels er in Kaassoufle Mora zitten. Wil je graag het aantal calorieën weten van een ander product, kijk dan even in ons calorieën overzicht of zoek het product via het zoekformulier rechtsboven.
Hoeveel calorieën hebben snacks van de frituur of snackbar? Mens en Gezondheid: Diversen.
Per 100 gram friet zitten er rond de 300 calorieën in; de schattingen variëren iets afhankelijk van de bron, maar 300 per 100 gram is een goede vuistregel. Een gemiddelde portie friet is volgens het voedingscentrum zo'n' 165 gram friet, waardoor de hoeveelheid calorieën per portie friet op bijna 500 calorieën uitkomt.
Aantal calorien kcal Kaassoufle voor Fijnproevers Mora per 100 gr. EAN: 8710861993022.
Bevat glutenbevattende granen. Inhoud verpakking Kaassoufle voor Fijnproevers Mora. Doos 280 gr. Producten waar 290 kcal per 100 g. Productnaam Eiwit Koolhydraten Vet Voedingsvezel Natrium mg. Pat, pepercrme Edah. Grill braadworst Aldi. Kip sat Johma. Lasagne bladen Pastella Pasta. Worstenbroodjes Albert Heijn. Worstenbrooodjes Albert Heijn. Kaas 30, Milner geraspte Campina. Kaas, jong belegen Linera. Crème fraîche C1000. Dieetboeken op calorielijst. Bekijk producten uit de groep maaltijden en maaltijdpakketten Ga naar de calorielijst. Uitgebreid calorie zoekformulier. Opzoek naar een dieet? Neem dan eens een kijkje op dietenlijst.nl! Accepteer eerst cookies. Coca Cola Coca. Zou je zelf de mogelijkheid willen hebben om poducten aan te passen aanpassen / toe te voegen? Weet ik niet. Bekijk alle resultaten. Calorieen Calculators Forum Dieetnieuws Afslanktips Recepten Diten Webshop.
Voedingswaarde Kaassoufflé, gefrituurd per 100 gram.
In een onderstaande tabel staan de hoeveelheden kcal, eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen weergegeven. De standaardwaarden voor kaassoufflé, gefrituurd worden in 100 gram weergegeven. Je kunt ook een andere waarde opgeven tussen de 1 en 500 gram om daarvan de voedingswaarde te laten berekenen.
Calorieen kaassoufle Snacks Calorieen.
Als je het vergelijkt met andere gefrituurde snacks dan zitten er in een kaassoufle in verhouding best weinig calorieen. In een finkandel zitten bijvoorbeeld 165 calorieen en in een kroket iets meer dan 150. Hoeveel calorieen zitten er in een ham kaassoufle?
Aantal calorieën in snacks uit de frituur Eten en Drinken: Diversen.
Door de patat uit de oven te maken bespaar je een hoop calorieën en het is nog erg lekker ook. Het is niet raadzaam om je calorieën te tellen. Het aantal calorieën zegt namelijk lang niet altijd iets over het product en hoe gezond dit is.
Calorieën in Mora Kaassouffle en Voedingswaarde Informatie.
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken. Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën. Wat is mijn Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid? Er zijn 275 calorieën in een portie Mora Kaassouffle. Calorieën Verdeling: 58% vet, 34% kolhy, 9% eiwit.
Voedingswaarde kaassoufflé.
Krijg een compleet overzicht van alle voedingswaarden en calorieen die je dagelijks eet. Maak een account. U bevindt zich hier: Home Voedingswaarde tabel kaassoufflé. MyCalorieCoach stopt per 1 november 2017. Verantwoord en gezond afvallen. Seks is goed om calorieën te verbranden!

Contacteer ons