Op zoek naar de vries snacks?

de vries snacks
 
De Vries Snacks Snacknieuws.
De Vries Snacks, Smullers, Tour de France, Wielrennertje. Van Oers Groep en De Vries Snacks bundelen hun krachten. Joost Massing 11 juni 2015 3 Reacties op Van Oers Groep en De Vries Snacks bundelen hun krachten. Van Oers Groep en De Vries Snacks bundelen samen hun krachten in een nieuwe groep: UNITED FOOD FAMILY BV.
Reloader. De Vries Snacks Inkooporganisatie Inbak, inkooporganisatie foodindustrie.
Klantenlijst De Vries Snacks. De Vries Snacks Bunsenstraat 79 3316 GC Dordrecht NL T: 078-6170044 F: 078-6175518 E: info@devriessnacks.nl I: www.devriessnacks.nl. Terug naar overzicht klanten. T 31 0 85 21 00 172 F 31 0 85 21 00 173 info@inbak.nl.
De Vries snacks uit Dordrecht zorgde voor de eerste frikandel Dordrecht.net.
Huug van Burkel Huuggie in de volksmond is al een aantal jaren gestopt met zijn zaak en is een nieuw leven begonnen in Zeeland met zijn familie. Info op de site van het bedrijf De Vries Snacks. De Vries Snacks is al bijna 60 jaar actief in de wereld van frituursnacks.
Overname De Vries Snacks door Van Oers Groep VMT.
De Vries Snacks België blijft onder leiding staan van zaakvoerder Luc Brusten. Marianne, Martin en Gert de Vries zullen De Vries Snacks na een ruime overdrachtsperiode verlaten. Alle overige leden van de familie De Vries, waaronder José de Vries, zullen aan het bedrijf verbonden blijven.
home De vries snacks.
Voor uw flatscreens. Klik hier voor animatiefilmpjes voor uw flatscreens. Wie zijn wij. De Vries Snacks heeft één focus: de ontwikkeling, productie en verkoop van snacks met toegevoegde waarde, gericht op de professionele food service: frituren, broodjeszaken, eetcafés, brasseries, traiteurs.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Overname De Vries Snacks door Van Oers Groep VMT Food.
De Vries Snacks België blijft onder leiding staan van zaakvoerder Luc Brusten. Marianne, Martin en Gert de Vries zullen De Vries Snacks na een ruime overdrachtsperiode verlaten. Alle overige leden van de familie De Vries, waaronder José de Vries, zullen aan het bedrijf verbonden blijven.
Van Oers en De Vries Snacks bundelen krachten @FoodClicks.
Door deze samenwerking is de toekomst van zowel De Vries Snacks als Van Oers Groep op de juiste wijze gewaarborgd. De directie van De Vries Snacks, bestaande uit vier familieleden van De Vries, blijft in ieder geval aan tot medio 2016.
De Vries Snacks België, Hasselt Tel: 011226. Frituurspecialiteiten snackproducten goudengids.be.
De Vries Snacks België. Een recensie schrijven? De Vries Snacks België. Heidestraat 50, 3500 Hasselt. 011 22 60 34. 011 22 04 82. Andere interessante bedrijven in de buurt. Lenaers Horeca Diepvriescenter. Bosdel 26/bus Hal 7, 3600 Genk. Van Hout Horeca.

Contacteer ons