Resultaten voor frietketel gent

frietketel gent
 
frituur De Frietketel, 9000 Gent Lekker in de buurt.
Huidige beoordeling frituur De Frietketel in 9000 Gent: 3.73363. geef frituur De Frietketel in 9000 Gent 1 ster. geef frituur De Frietketel in 9000 Gent 2 sterren. geef frituur De Frietketel in 9000 Gent 3 sterren. geef frituur De Frietketel in 9000 Gent 4 sterren.
Frituur De Frietketel Ecoplan.
Een prima zaak, beste frietes van Gent. 17 September 2013 Dirk Van de Veire. De Frietketel, er is geen betere! 02 March 2014 Rob. Een beetje vreemd dat deze frituur op deze website voorkomt. De porties zijn dermate groot dat het bijna onmogelijk is om niet een gigantische portie friet weg te gooien, tenzij je met een groepje bent.
De Frietketel, Gent Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Kinderen, Gezinnen met kinderen. Locatie en contactgegevens. Adres: Papagaaistraat 89, Gent 9000, België. Locatie: Europa België Vlaanderen Oost-Vlaanderen Gent. De Frietketel staat gekend voor zijn royale porties Belgische frietjes, vegetarische en veganistische snacks en sauzen. De Frietketel, uw puur frituur en meer.
De Frietketel Startpagina Gent Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Laat je nog eenmaal door onze supersympathiekste Nathalie bedienen, neem het in je op en sluit het in je hart want vandaag is het de laatste keer. Nathalie, Natje, Rosse, Queen Frietketel, bedankt voor de voorbije 10 jaar waauw en tot aan de andere kant van de toog! 27 september om 207: Gent.
De Frietketel @frietketel Twitter.
De Frietketel @ frietketel 18 sep. Nieuw sausje bij De frietketel.Cheatos.Uitgesproken koud kaassausje met een knipoog naar de overheerlijke. 0 antwoorden 0 retweets 0 vind-ik-leuks. Bedankt, Twitter gebruikt dit om je tijdlijn te verbeteren. De Frietketel @ frietketel 14 sep.
Frituur De Frietketel in Gent op Vindeenfrituur.be.
Ik ga straks, njam. De frietketel ruuled nog ni lichtjes. 1 keer pw permiteer ik me zeker een keer een portie frieten van de frietketel P.: Een kleintje hier is een megadubbele medium op een ander. De grootste pakken van gent.
Le menu Foto van De Frietketel, Gent TripAdvisor.
Le menu Foto van De Frietketel, Gent. Restaurants in Gent. De Frietketel Afbeeldingen. Foto: Le menu. Van beoordeling: Quantités gargantuesques van De Frietketel. Alle 144 beoordelingen zien. 55 van 782 Restaurants in Gent. Certificaat van uitmuntendheid. Papagaaistraat 89, Gent 9000, België.
Dit is de Beste Frituur van Vlaanderen: Een week gratis fri. Gent Het Nieuwsblad.
Een jaar lang krijgen ze gratis sauzen van Devos Lemmens, een cheque ter waarde van 1.000 euro en promomateriaal om iedereen duidelijk te maken dat zij de Beste Frituur van Vlaanderen zijn. En iedereen is welkom om mee een frietje te steken. De Frietketel Gent.

Contacteer ons